Home Sponsering Sponsering
Klik hier voor onze aanbiedingen Klik hier voor onze demo modellen
Lees meer >
Vanaf dit seizoen zijn wij de troste sponsor van de competitie shirts van TV Vierhoeven in Roosendaal.


De competitie teams van TV Vierhoeven worden aangekleed met een uniform shirt. Hierdoor zal de uitstraling en “de trots” van de club nog meer worden getoond. Ik -Edwin Fokkema- Initiatiefnemer voor dit project, ben gepassioneerd tennisser sinds een jaar en ouder van 2 tennissende kinderen.
De passie die ik heb in wat ik doe, breng ik  ook graag over op andere. In samenspraak met de sponsorcommissie van de vereniging wilde ik graag meehelpen om de uitstraling van de club nog meer gestalte te geven, zowel op als buiten de vereniging. 
Door wat ik zie bij voetbalclubs, de uniformiteit van het dragen van hetzelfde clubshirt, leek het mij een uitgelezen mogelijkheid om dit ook met 
TV Vierhoeven te realiseren. Deze unieke samenwerking zie je nog niet bij veel tennisverenigingen waarbij het zowel voor jeugd en óók door de senioren hetzelfde shirt gedragen wordt. 

Een bijkomende, leuke toevalligheid is dat ik ook een supporter ben van de andere geel/zwarte voetbalclub (NAC). Die passie en de trots die ik daar terugzie is een spiegelbeeld hoe het zou kunnen zijn om het shirt van de club te mogen dragen. Doordat ik ook een ondernemer in hart en nieren ben binnen twee bedrijven; Fokkema aanhangwagens en Betanco Trailers, kan ik ook de sponsorship terug laten komen op deze shirts. 

Ik woon nog niet zo lang in Roosendaal maar integreert steeds meer binnen de club en de gemeente Roosendaal. “Je mag best laten zien en merken waar je trost op kan zijn” dus dat kan mooi op deze manier. De twee bedrijven, één in Breda en de ander in Rijsbergen, zullen ook op deze manier meer bekendheid gaan genieten. 

Het familiebedrijf bestaat al sinds 1933 en ik ben al de 3e generatie, wij hebben meer dan 400 aanhangwagens op voorraad en de service hebben we hoog in het vaandel staan. Of het nu om simpele aanhangwagens of de meest luxe schaftwagens of een 3.5 ton 3 assenkeepers gaat, wij kunnen iedereen voorzien van een soort aanhangwagen. Hiermee behoort het bedrijf tot de top 5 binnen deze tak van sport. “Het mooie van het vak is dat ik zelf ook op werkvloer sta voor reparaties maar ook dat ik grote projecten voor gemeentes mag werken.” “Het is mooi om iets terug te doen voor deze ambitieuze club en ik hoop dat we ook die uniformiteit en trots kunnen laten zien, net zoals je het ziet bij de Formule 1 en bij mijn cluppie NAC”. 

De club is enorm blij met dit initiatief want het geeft toch een mooi beeld als je overal je “eigen” club herkent op de baan, aldus verenigingscompetitieleider Michèle Dane-Steffen. Een bijkomend aspect is dat de club gaat spelen met het merk waarin ook Tim van Rijthoven nu furore maakt, the Indian Maharadja. Ook hierbij wordt de lokale ondernemer Mervo Sport betrokken zodat de binding met deze winkel vergroot wordt en dat we zeker van zijn dat de verkrijgbaarheid en aanverwante artikelen goed te matchen zijn. We kijken uit naar de start van de competitie waar we ons als club kunnen presenteren in een fantastische outfit, aldus sponsorcommissie lid Dennis Frankfort.   
< Lees minder