Aanhanger met huif

Aanhanger met huif – Bent u opzoek naar een aanhanger met huif? Brengt u een bezoek aan Betanco aanhangwagens en u ziet ons assortiment aanhanger met huif.

Hapert Azure L-1 met huif
1350kg
1030kg
250 x 130 x 150 cm
Anssems BSX 1350 met huif
€ 2838
1350kg
300kg
251 x 130 x 150cm
Op voorraad
Saris McAlu Pro DV135 Black Edition
€ 2439
1350kg
1115kg
255 x 133 x 43 +150 cm

Een aanhanger met huif zijn er in verschillende soorten en maten, zo heeft u de mogelijkheid om met een beperkte ruimte een aantal boompjes bij een boomkweker te halen of met een grote aanhanger met huif een verhuizing te doen.

Op de internet site van Betanco aanhangwagens vindt u ons actuele aanbod van een aanhanger met huif. Gebruikte of nieuwe exemplaren van toonaangevende merken die nog in perfecte staat verkeren en daardoor prijstechnisch zeer interessant voor u kunnen zijn. Wanneer u interesse heeft of met onbeantwoorde vragen zit, kunt u altijd contact opnemen met Betanco aanhangwagens. Wij gaan dan op zoek naar de gebruikte aanhangwagen die aan uw wensen voldoet. Daarnaast vindt u bij ons ook een ruim aanbod in specifieke aanhangwagen onderdelen.

Om met een aanhanger met huif te mogen rijden is een B rijbewijs, en in de meeste gevallen B + E rijbewijs verplicht. Voor aanhangwagens t/m 750kg is men bevoegd een personenauto met aanhanger te besturen die, inclusief laadvermogen, niet meer weegt dan 750kg, hierbij geldt dat alleen rijbewijs B volstaat. Wanneer 750kg wordt overschreden is met het B rijbewijs alleen toegestaan wanneer de aanhangwagen, inclusief laadvermogen, niet meer weegt dan de ledige massa van het trekkende motorvoertuig. Bij transport tot 3500kg is een B + E rijbewijs benodigd.

De aanhanger met huif kunnen op veel wijzen aangepast worden aan de wensen van de gebruiker. Diverse afmetingen (lengte, breedte en hoogte) en talloze extra functionele opties zijn leverbaar zoals zijdeuren, schuifluiken, oprijkleppen , zijkleppen, cargorails met stang, reservewiel, steunpoten, anti-diefstalslot, schokdempers en wellicht in overleg met de klant een aangepaste hoogte. Het ruime assortiment gesloten aanhangers staat tentoongesteld in de showroom en op het buitenterrein. Het team van Betanco aanhangwagens nodigt u vrijblijvend uit een kijkje te komen nemen, dit kan gepaard gaan met een heerlijk bakje koffie of thee dat voor u klaar staat.