Koelaanhanger

Koelaanhangwagen – Wilt u iets gekoeld vervoeren? Een koelaanhangwagen van betanco is dé perfecte oplossing. De koelaanhangwagen is in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Bent u slager van beroep en moet u vlees vervoeren?

Op bestelling leverbaar
Hapert Saphire L-1
1350kg
801kg
250 x 130 x 150 cm
Op bestelling leverbaar
Humbaur HGK 304218-21 PF60 Deluxe
3000kg
1830kg
413 x 167 x 197 cm
Op bestelling leverbaar
Humbaur TK304218-24 PF80 Koel/Vries
3000kg
1685kg
400x163x225cm

Met een koelaanhangwagen gaat dit als een speer, informeer bij Betanco aanhangwagens naar de mogelijkheden. Bent u bloemist en wilt u in de warme zomerdagen gekoeld bloemen vervoeren? De koelaanhangwagens van Betanco houden uw bloemen op perfecte temperatuur en beschermt uw bloemen tegen warme weersomstandigheden.

De koelaanhangwagen is de ideale oplossing voor iedereen die gekoelde producten wil vervoeren, zonder hiervoor een dure investering te moeten doen bijvoorbeeld een uitgebreide koelauto. Alle koelaanhangwagens zijn voorzien van isolatiepanelen van 55mm dikte en een goede afdichting rond de achterdeuren zodat een maximale koudtegraad behaald wordt. Daarnaast is er een ruime keuze tussen de koelmotoren en is iedere motor veelzijdig om af te stellen qua temperatuur.

De koelaanhangwagens van Betanco kunnen op velerlei wijzen aangepast worden aan de wensen van de eindgebruiker. Diverse afmetingen (lengte, breedte en hoogte) en talloze extra functionele opties zijn leverbaar zoals zijdeuren, schuifluiken, oprijkleppen , zijkleppen, cargorails met stang, reservewiel, steunpoten, anti-diefstalslot, schokdempers en wellicht in overleg met de klant een aangepaste hoogte. Het chassis is compleet gelast en volbad verzinkt. De geremde uitvoeringen zijn voorzien van een geschroefde v-dissel. Binnenverlichting en handgrepen aan de voorzijde zijn standaard. Evenals een opklapbaar steunwiel bij alle tandemassers. De multiplex vloer is voorzien van een anti sliplaag. Er worden uitsluitend hoogwaardige materialen en onderdelen gebruikt zodat de betrouwbare en degelijke kwaliteit naar boven komt.

De koelaanhangwagen van Betanco onderscheidt zich op het gebied van veiligheid, veelzijdigheid en gebruikersgemak. Bovendien is er voor vrijwel elk budget een scherp geprijsde gesloten aanhangwagen. Het ruime assortiment koelaanhangwagens staat tentoongesteld in de showroom en op het buitenterrein. Het team van Betanco aanhangwagens nodigt u vrijblijvend uit een kijkje te komen nemen, dit kan gepaard gaan met een heerlijk bakje koffie of thee dat voor u klaar staat.

< Lees minder