Sponsering

Vanaf dit seizoen zijn wij de troste sponsor van de competitie shirts van TV Vierhoeven in Roosendaal.

Unieke competitie kleding sponsor voor TV vierhoeven De competitie teams van TV Vierhoeven worden aangekleed met een uniform shirt. Hierdoor zal de uitstraling en “de trots” van de club nog meer worden getoond. Ik -Edwin Fokkema- Initiatiefnemer voor dit project, ben gepassioneerd tennisser sinds een jaar en ouder van 2 tennissende kinderen.

De passie die ik heb in wat ik doe, breng ik  ook graag over op andere. In samenspraak met de sponsorcommissie van de vereniging wilde ik graag meehelpen om de uitstraling van de club nog meer gestalte te geven, zowel op als buiten de vereniging. Door wat ik zie bij voetbalclubs, de uniformiteit van het dragen van hetzelfde clubshirt, leek het mij een uitgelezen mogelijkheid om dit ook met TV Vierhoevente realiseren. Deze unieke samenwerking zie je nog niet bij veel tennisverenigingen waarbij het zowel voor jeugd en óók door de senioren hetzelfde shirt gedragen wordt. 

Een bijkomende, leuke toevalligheid is dat ik ook een supporter ben van de andere geel/zwarte voetbalclub (NAC). Die passie en de trots die ik daar terugzie is een spiegelbeeld hoe het zou kunnen zijn om het shirt van de club te mogen dragen. Doordat ik ook een ondernemer in hart en nieren ben binnen twee bedrijven; Fokkema aanhangwagens en Betanco Trailers, kan ik ook de sponsorship terug laten komen op deze shirts. 

Ik woon nog niet zo lang in Roosendaal maar integreert steeds meer binnen de club en de gemeente Roosendaal. “Je mag best laten zien en merken waar je trost op kan zijn” dus dat kan mooi op deze manier. De twee bedrijven, één in Breda en de ander in Rijsbergen, zullen ook op deze manier meer bekendheid gaan genieten. 

Het familiebedrijf bestaat al sinds 1933 en ik ben al de 3e generatie, wij hebben meer dan 400 aanhangwagens op voorraad en de service hebben we hoog in het vaandel staan. Of het nu om simpele aanhangwagens of de meest luxe schaftwagens of een 3.5 ton 3 assenkeepers gaat, wij kunnen iedereen voorzien van een soort aanhangwagen. Hiermee behoort het bedrijf tot de top 5 binnen deze tak van sport. “Het mooie van het vak is dat ik zelf ook op werkvloer sta voor reparaties maar ook dat ik grote projecten voor gemeentes mag werken.” “Het is mooi om iets terug te doen voor deze ambitieuze club en ik hoop dat we ook die uniformiteit en trots kunnen laten zien, net zoals je het ziet bij de Formule 1 en bij mijn cluppie NAC”. 

De club is enorm blij met dit initiatief want het geeft toch een mooi beeld als je overal je “eigen” club herkent op de baan, aldus verenigingscompetitieleider Michèle Dane-Steffen. Een bijkomend aspect is dat de club gaat spelen met het merk waarin ook Tim van Rijthoven nu furore maakt, the Indian Maharadja. Ook hierbij wordt de lokale ondernemer Mervo Sport betrokken zodat de binding met deze winkel vergroot wordt en dat we zeker van zijn dat de verkrijgbaarheid en aanverwante artikelen goed te matchen zijn. We kijken uit naar de start van de competitie waar we ons als club kunnen presenteren in een fantastische outfit, aldus sponsorcommissie lid Dennis Frankfort.   

Per 1 januari 2024 zijn wij op zaterdag gesloten, uiteraard is het wel
mogelijk om een aanhangwagen te huren voor het weekend.

Wij rekenen voor het weekend 1 dag huur:
Ophalen vrijdag tussen 17:00 en 17:30
Retour maandag tussen 08:00 en 08:30
Indien de wagen eerder en/of later terug gebracht wordt rekenen wij 1 volle dag huur extra.

Voor het huren van een aanhangwagen op werkdagen:
Ophalen vanaf 08:00 uur
Retour voor 17:00 uur. (dezelfde dag)
Indien u de wagen de avond ervoor en/of de volgende ochtend komt
inleveren zullen wij ook hiervoor 1 dag extra huur rekenen,
dit omdat wij de wagen vast moeten houden en niet kunnen
verhuren / reserveren voor andere klanten.

LET OP ! WIJ HANTEREN EEN BORG VAN € 100,- CONTANT

Indien de aanhangwagen niet tijdig wordt ingeleverd wordt dit
verrekend met de borg.