Home Aanhangwagens Kiepaanhanger
Lees meer >
Kiepaanhanger – Op het terrein van Betanco Aanhangwagens vindt u een groot assortiment kiepaanhangers. Waarom heeft u een kiepaanhanger nodig? Heeft u overtollig zand, stenen, tuinaarde, bouwafval of grind? Dit kunt u ideaal opladen op één van onze kiepaanhangers, de kiepaanhangwagens van Betanco hebben er geen enkel probleem mee dit voor u te vervoeren. De één, twee of zelfs drie assige kiepaanhangers zijn voorzien van aluminium zijborden welke eenvoudig neergeklapt kunnen worden, met eventueel een loofrek daarboven.

De vloerplaten zijn voorzien van staalplaat op multiplex, de staalplaat is in een handomdraai weer eenvoudig schoon te maken. De kiepaanhangers kunnen elektrisch of met de hand bediend worden, ze zijn voorzien van een solide hydraulische cilinder. De kiepaanhangers zijn beveiligd tegen het doorkiepen van de bak, het is mogelijk deze zowel links, rechts als naar achter te kiepen. De kiepaanhangers zijn ook te verkrijgen in een verlaagde uitvoering, dit is ideaal bij laden en lossen. Indien u wenst een grasmaaier, kruiwagen of trilmachine mee te laden komen de geïntegreerde oprijbalken perfect van pas.

Met een kiepaanhanger spaart u uw krachten en laat u de aanhanger het werk doen, het enige wat u hoeft te doen is de aanhanger op de juiste locatie zetten, met één druk op de knop van het elektrisch bediende hydraulische systeem zorgt de aanhanger ervoor dat uw lading op de door u gewenste positie komt te liggen. Indien gewenst kunt u een loofnet over de kiepaanhanger spannen, dit om te voorkomen dat bladeren, takken, etc uit de aanhanger waaien tijdens het rijden of wanneer u de aanhanger geparkeerd heeft. Welke kiepaanhanger u ook kiest uit het assortiment van Betanco, u bent verzekerd van een sterke, onverwoestbare aanhanger achter uw auto. Een aanhanger die bestand is tegen de zwaarste lasten, de meest extreme omstandigheden en het ruwste terrein. Deze aanhangers zijn de ideale partner in het zware werk.
< Lees minder