Harmsen schaftwagen 550S4

Merk:
Harmsen
Type:
schaftwagen 550S4
Afmetingen:
400 x 204 x 212 CM
Totaal gewicht
1350 KG
Eigen gewicht:
820 KG
Laadvermogen:
530 KG
Uitvoering:

Wanden
De schaftwagen is opgebouwd met geïsoleerde wanden welke zowel aan de binnen- als buitenzijde afgewerkt zijn met naadloos gewapend polyester.

Dak
Het geïsoleerde polyester dak bestaat uit één geheel. De warmte in de schafwagen wordt goed vastgehouden dankzij de 4cm dikke isolatie. Het polyester dak is net als de wanden onderhoudsarm en gemakkelijk te reinigen. Het dak is voorzien van gel coating welke Uv-bestendig is.

Kozijnen
De schaftwagen is voorzien van twee degelijke kunststof raamkozijnen met veiligheidsglas. Deze worden standaard geleverd in de kleur wit (RAL9016).

Tevens is de schaftwagen voorzien van rolluiken en ventilatie box. Ook zit er een ventilatierooster gemonteerd bovenin het deurkozijn.

Doordat de deur is gemaakt van gewapend polyester is deze net zoals de wanden goed geïsoleerd en onderhoudsarm. De deur is voorzien van gelagerde scharnieren, degelijk sluitwerk en een cilinderslot. Standaard wordt deze geleverd in de kleur wit (RAL9016). Het deurkozijn is standaard grijs (RAL7042).
Uiteraard kunt u hiervoor iedere gewenste RAL kleur kiezen.

Vloer
De vloer van deze schaftwagen is gemaakt van betonplex en is aan beide zijden voorzien van een coating. De afwerking van de vloer heeft een antislip laag als toplaag.

Chassis
* Verzwaarde V-dissel
* Zwaar opklapbaar neuswiel
* Torsie geveerde as, gekeurd op 1350kg
* Bandenmaat 195/50 13 inch
* Een vaste opstaptrede
* Vier verstelbare schaarpoten
* Rijverlichting met achteruit rij-lamp 12v
* 13 polig Jeager verlichting stekker
* Breedtelampen aan de voorzijde – LED
* Spatborden
* Kenteken op naam

 

Extra informatie:

Prijs op aanvraag.