Klik hier voor onze aanbiedingen Klik hier voor onze demo modellen
Lees meer >
2 paards – Voor een 2 paards paardentrailer bent u bij Betanco aan het juiste adres. Wilt u uw twee volwassen paarden vervoeren naar een concours of wilt u er gewoon eens lekker tussenuit om een rondje op het strand te gaan rijden met uw paarden? Breng een bezoek aan Betanco, hier kunt u een 2 paards paardentrailer huren of kopen, de mogelijkheid bestaat ook om een 2 paards paardentrailer te huur-kopen. Het assortiment van Betanco biedt u paardentrailers in polyester, hout of aluminium uitvoering. De combinatie van houtenwanden en polyester kap is veel voorkomend, ook zijn er trailers waarbij de wanden en de kap volledig van polyester gemaakt zijn.

2 paards paardentrailers van Betanco zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, bieden het design en comfort wat benodigd is, zijn uiterst duurzaam en hangt solide achter iedere auto. De 2 paards paardentrailers zijn verkrijgbaar met diverse opties. De polyester kap is in verschillende kleuren leverbaar, de velgen van de trailer kunnen standaard met wieldop, of compleet lichtmetalen velgen zijn. Men heeft de keuze om in de 2 paards paardentrailer kunststof of stalen trapbescherming tegen de zijwanden te bevestigen, ook in de voorkant van de trailer kan rompbescherming bevestigd worden tegen de zijwanden of tussenschot. De keuze bestaat om een kunststof of aluminium bodem met rubbermat te nemen, de rubbermat op de laadklep geïntegreerd met klimlatten.

Alle paardentrailers zijn voorzien van achterklep met eenvoudig werkende gasveren, in iedere paardentrailer is aan de voorkant een deur verwerkt. Indien gewenst kunt u de opening aan de achterzijde boven de achterklep afsluiten met een achter zeiltje, deze spant u van de kap naar de achterklep, wel of niet automatisch oprolbaar is uw eigen keuze.

Let eens op lans de weg, wat zie je veel Betanco paardentrailers zeg. Betanco let op prijs-service en kwaliteit, vandaar dat iedereen er een rijdt.
< Lees minder