Klik hier voor onze aanbiedingen Klik hier voor onze demo modellen
Lees meer >
1,5 paards – Met een 1,5 paards paardentrailer heeft u de mogelijkheid om net even iets meer te vervoeren dan alleen uw volwassen paard, denk hierbij aan uw pony die ook mee naar concours moet. Bij Betanco aanhangwagens staat een ruim assortiment 1,5 paards paardentrailers in verschillende soorten en maten, in verschillende kleuren en in verschillende uitvoeringen.

Bij verschillende uitvoeringen moet u denken aan een houten uitvoering met polyester kap, u kunt ook kiezen uit een compleet uitgevoerde polyester paardentrailer of de paardentrailer kan compleet uitgevoerd zijn in aluminium. De 1,5 paards paardentrailers van Betanco herkent u aan het paardenkopje voor en achterop de paardentrailer. Het ruime assortiment 1,5 paards paardentrailers staat tentoongesteld in de showroom en op het buitenterrein. Het team van Betanco aanhangwagens nodigt u vrijblijvend uit een kijkje te komen nemen, dit kan gepaard gaan met een heerlijk bakje koffie of thee dat voor u klaar staat.

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw 1,5 paards paardentrailer en bevordert de verkeersveiligheid. Tevens zorgt een goed onderhouden 1,5 paards paardentrailer ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Een defect aan uw aanhangwagen kunt u natuurlijk niet gebruiken wanneer u bijvoorbeeld op weg bent voor uw hobby of werk.

Alle 1,5 paards paardentrailers zijn voorzien van achterklep met eenvoudig werkende gasveren, in iedere 1,5 paards paardentrailer is aan de voorkant een deur verwerkt. Indien gewenst kunt u de opening aan de achterzijde boven de achterklep afsluiten met een achter zeiltje, deze spant u van de kap naar de achterklep, wel of niet automatisch oprolbaar is uw eigen keuze.

Bij Betanco aanhangwagens bent u in de gelegenheid een 1,5 paards paardentrailer te huren of te kopen. Heeft u weinig bergruimte voor uw zadel? Dan heeft u de keuze uit een 1,5 paards paardentrailer met zadelkamer, deze zit geïntegreerd in de trailer met, dit hangt af van de wens van de eindgebruiker,  of zonder aparte buitendeur.
< Lees minder